Heverők

A rendelkezésére állnak a repülés előtt és közben is. A szélcsatornában több tucat órányi repülési időn vannak túl. Hogy a lehető legjobban és a legnagyobb biztonságban érezzék magukat velük az ügyfelek, nagyon komolyan veszik a munkájukat. Velük a szélcsatornában minden lehetséges. Hagyja magát reptetni a légáramban, professzionális csapatunk segít ebben. A repülés luxus kábítószer, és amennyiben professzionális szinten kíván vele foglalkozni, mindenre megtanítják, amit a sportrepülésről tudni kell.

Tomáš Koreň
Főbb oktató

Kék szemű szőkeség, aki imádja a hegyeket, a természetet, a skialpinizmust és a hegymászást. Szeret mindent, aminek motorja van és zúg. Ezen kívül türelmes és barátságos. A természetes tehetsége ebben a sportágban ideális edzővé teszi a repülés összes szintjén. Ambíciója, hogy Világbajnok legyen az Indoor skydiving sportágban.

2013 júniusától oktató

Aleš Hrebik

Kis úriember, nagy szívvel.  Imádja legyőzni a gravitációt és bónuszként kedves és barátságos. Szeret új dolgokat tanulni és már adrenalinnal a szívében született. Gyors, pontos és szokatlan eljárásokat használ. Ideális azok számára, akik fejlődésüket rakétastarttal kezdenék.

2013 júniusától oktató

Peter Lukáč

Az egyike azoknak, akiknek nem tűnik el a mosoly az arcáról és a sapka a fejéről. Profi, aki a szélcsatornában könnyen felismerhető, türelmes, kellemes és főleg segítőkész. Ha a repülést szórakozásnak választottad, akkor Péterrel az különösen szórakoztató lesz. Humorral és türelemmel még a legnagyobb fadarabokat is megtanítja repülni.

2013 júniusától oktató

Tomáš Kuna

Ha éppen nem a szélcsatornában röpköd, akkor egész biztosan a motorkerékpárján száguldozik valahol. Boldogan tanul új dolgokat, és imádja a skydivingot. De ami fontos, egyből a lényegre tér és takarékoskodik az időddel. Barátságos hozzáállása és szerénysége képes minden akadályt áttörni a repülés miatt érzett félelem terén.

2013 szeptemberétől oktató

Peter Brtiš

Vicces, kedves, barátságos és kommunikatív. Nem ismer akadályokat és mindig valami újat próbál, természetesen adrenalinnal fűszerezve. A repülést választottad vagy inkább a free-cool-int szeretnéd? Remek! Péter megmagyarázza, hogy kapcsolhatod össze ezt a sportot az egészséges életmóddal. Egy dologban ő az első az oktatók között - a tetoválások számában.

Ivan Majling

Hokibot („hokejka”), ahogy mindenki hívja őt, szimpatikus, kedves és barátságos. Imád szórakozni és új dolgokat tanít. Türelmes és felelősségteljes, amikor gyermekekkel röpül.

Marek Golúch

Sympatický, milý, trpezlivý a vždy usmiaty človek, ktorého životnou filozofiou je pohyb vo všetkých podobách. Má rad hory, prírodu a vyskúša všetko čo posunie jeho hranice adrenalínu. Popri lietaní v tuneli sa venuje kondičnému trénovaniu a zdravému životnému štýlu. Pri svojej práci využíva pedagogické vedomosti, ktoré nadobudol počas štúdia a ku každému jedincovi pristupuje individuálne, aby splnil jeho očakávania.

Hurricane newsletter

Jelentkezzen hírnevekre és exkluzív ajánlatokra