A repülésről
1 MINUTA HURRICANE FACTORY = 1 SKYDIVE
BIZTONSÁGOS ÉS MINDENKÉNT
FÉNYKÉPE ÉS VIDEO LÉPTŐL SZÁRMAZHATÓ

Nézz szembe a hurrikánnal. Fedezd fel a repülést a szélcsatornában

Hurricane Factory Tatralandia az első aerodinamikus szélcsatorna amit Szlovákiában építettek meg. A csatornát arra tervezték,hogy átéljük a zuhanás élményét, mintha repülőből ugranál ki. A széltér üvege 14m magas és 4,3 méter széles. Erőteljes motorok segítségvel több mint 270 km/h szél sebességre képes, ami egy igazi hurrikán erejével bír. A repülést egy biztonságos magasságban hajthatod végre, egy tapasztalt oktató felügyelete mellett.

További információ
Az oktatók
Preview
Next

Tomáš Koreň

Modrooký blonďák miluje hory, prírodu, skialpinizmus a tiež lezenie. Má rád všetko čo má motor a vrčí. Okrem toho je trpezlivý a priateľský. Jeho prirodzený talent v tomto športe ho robí ideálnym trénerom pre všetky úrovne lietania. Má ambície stať sa Majstrom sveta v Indoor skydivingu.
 

Peter Brtiš

Vicces, kedves, barátságos és kommunikatív. Nem ismer akadályokat és mindig valami újat próbál, természetesen adrenalinnal fűszerezve. A repülést választottad vagy inkább a free-cool-int szeretnéd? Remek! Péter megmagyarázza, hogy kapcsolhatod össze ezt a sportot az egészséges életmóddal. Egy dologban ő az első az oktatók között - a tetoválások számában.

Ivan Majling

Hokibot („hokejka”), ahogy mindenki hívja őt, szimpatikus, kedves és barátságos. Imád szórakozni és új dolgokat tanít. Türelmes és felelősségteljes, amikor gyermekekkel röpül.

News

Hurricane newsletter

Jelentkezzen hírnevekre és exkluzív ajánlatokra